Kuriftu Resort & spa Lake Tana

Bahar Dar
Kuriftu Resort & spa Lake Tana Genel
Kuriftu Resort & spa Lake Tana Öne Çıkan Resim
Kuriftu Resort & spa Lake Tana Yerinde Yemek
Kuriftu Resort & spa Lake Tana Yerinde Yemek
Kuriftu Resort & spa Lake Tana Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Kuriftu Resort & spa Lake Tana
Bole Hno 27, Lake Tana Avenue, Fasilo Boston Building , Bahar Dar

Bahir Dar bölgesindeki Kuriftu Resort & spa Lake Tana konaklamanızda, Aya Yorgi Kilisesi ve Tana Gölü ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Lake Shore ile 0,5 mi (0,8 km) ve Blue Nile Bridge ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Göl Manzaralı
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Göl Manzaralı
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x