Kuch Oudom Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Kuch Oudom Hotel Genel
Kuch Oudom Hotel Öne Çıkan Resim
Kuch Oudom Hotel Dış Mekan
Kuch Oudom Hotel İç Mekan
Kuch Oudom Hotel İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Kuch Oudom Hotel
No 34 Preah Monivong Boulevard (93) Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Kuch Oudom Hotel misafirlere Phnom Penh (Daun Penh) bölgesinde, French Embassy ve Nehir Kıyısı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Merkez Pazarı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Coffee restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x