Hotel Cara

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Hotel Cara Genel
Hotel Cara Genel
Hotel Cara Genel
Hotel Cara Öne Çıkan Resim
Hotel Cara İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Cara
No.18, Street 47 & 84 Sangkat Srass Chork, Khan Doun Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Hotel Cara misafirlere Phnom Penh merkezinde, Nehir Kıyısı yakınında ve National Library ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Merkez Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Fusion Sushi ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x