Kreis Residenz München

Münih
Kreis Residenz München Öne Çıkan Resim
Kreis Residenz München Dış Mekan
Kreis Residenz München Dış Mekan
Kreis Residenz München Dış Mekan
Kreis Residenz München Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Kreis Residenz München
Am Moosfeld 15 B , Münih

Münih (Trudering-Riem) bölgesindeki Kreis Residenz München misafirlere Schuhbecks Teatro ve Golf Club Munchen Riem ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Messe (Ticaret Fuarı) ile 1,8 mi (3 km) ve Hofbrauhaus ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, Balkon
Superior
Superior Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x