Km 0 unirii Old Town

București - Ilfov, Eski Kent
Km 0 unirii Old Town Öne Çıkan Resim
Km 0 unirii Old Town Dış Mekan
Km 0 unirii Old Town Dış Mekan
Km 0 unirii Old Town Dış Mekan
Km 0 unirii Old Town Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Km 0 unirii Old Town
Bloc 44, Bulevardul Ion C. Bratianu 44 București - Ilfov, Eski Kent

Km 0 unirii Old Town misafirlere Bükreş (Bükreş Kent Merkezi) bölgesinde, Manuc's Inn ve Piata Unirii yakınında. Bu otel Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 2,4 mi (3,8 km) ve Radu Voda Manastırı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Km 0 unirii Old Town misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 11.00 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x