Km 0 Deluxe Apartment Old Town

București - Ilfov, Eski Kent
Km 0 Deluxe Apartment Old Town Öne Çıkan Resim
Km 0 Deluxe Apartment Old Town İç Mekan
Km 0 Deluxe Apartment Old Town Kahvaltı
Km 0 Deluxe Apartment Old Town Oda Düzeni
Km 0 Deluxe Apartment Old Town Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Km 0 Deluxe Apartment Old Town
ion c bratianu 44b București - Ilfov, Eski Kent

Bu apart daire misafirlere Bükreş merkezinde, Piata Unirii ve Manuc's Inn yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 2,3 mi (3,8 km) ve Radu Voda Manastırı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Bu apart daire misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 11.00 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mikrodalga fırın ve LCD televizyon vardır. Ortak/paylaşılan mutfakta yemek yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x