Klong Kloi Cottage

Tayland Doğu Sahili, Koh Chang Tai
Klong Kloi Cottage Genel
Klong Kloi Cottage Genel
Klong Kloi Cottage Genel
Klong Kloi Cottage Genel
Klong Kloi Cottage Genel
Image More +137 fotoğraf
Klong Kloi Cottage
131 Moo 1, Koh chang Tai Khlong Kloi Beach, Koh Chang Tayland Doğu Sahili, Koh Chang Tai

Klong Kloi Cottage misafirlere Ko Chang (Khong Koi Plajı) bölgesinde, Bangbao Plajı ve Ko Chang Ulusal Parkı yakınında. Bu plaj olan otel White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 11,7 mi (18,8 km) ve Bangbao Sağlık Desteği Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Klong Kloi Cottage misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

27 klimalı oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room For 3 People
Room
Fan Cottage Backside
Room
Air conditioning Middle Side
Room
Air conditioning beach front

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x