Resolution Resort

Tayland Doğu Sahili, Koh Chang Tai
Resolution Resort Genel
Resolution Resort Öne Çıkan Resim
Resolution Resort İç Mekan
Resolution Resort Yerinde Yemek
Resolution Resort Oda Manzaraları
Image More +68 fotoğraf
Resolution Resort
50/5 Moo 1, Bang Bao Bay Tayland Doğu Sahili, Koh Chang Tai

Resolution Resort misafirlere Ko Chang (Bang Bao Körfezi) bölgesinde, Ko Chang Ulusal Parkı yakınında ve Bang Bao İskelesi Alışveriş Alanı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Bangbao Sağlık Desteği Merkezi ile 2,1 km (1,3 mi) ve Bangbao Plajı ile 3,1 km (1,9 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Resolution Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Super
Super Deluxe Beach Front
Deluxe
Deluxe Beach Front
Room
Standard Beach Front
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x