KL Executive Greenbelt KLX

Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi
KL Executive Greenbelt KLX Genel
KL Executive Greenbelt KLX Genel
KL Executive Greenbelt KLX Genel
KL Executive Greenbelt KLX Genel
KL Executive Greenbelt KLX Öne Çıkan Resim
Image More +72 fotoğraf
KL Executive Greenbelt KLX
117 Gamboa St., Legaspi Village Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi

KL Executive Greenbelt KLX misafirlere Makati (Makati Merkez İş Bölgesi) bölgesinde, Legazpi Active Park ve Asya İş Yönetimi Okulu yakınında olacaksınız. Bu apart daire Greenbelt Alışveriş Merkezi ile 0,8 km (0,5 mil) ve Makati Müzesi ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 6.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 50-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu Art Deco stili apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Family Çatı Katı (Loft), 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Executive Çatı Katı (Loft), Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x