BSA Mansion

Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi
BSA Mansion Genel
BSA Mansion Öne Çıkan Resim
BSA Mansion Dış Mekan
BSA Mansion Dış Mekan
BSA Mansion Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
BSA Mansion
108 Benavidez Street, Legaspi Village Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi

BSA Mansion misafirlere Makati (Makati Merkez İş Bölgesi) bölgesinde, Greenbelt Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Glorietta Mall (Alışveriş Merkezi) ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire SM Mall of Asia ile 4,2 mi (6,8 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Prime)
Premier
Premier Stüdyo
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x