Kivulini Garden Lodge

Zanzibar, Nungwi
Kivulini Garden Lodge Genel
Kivulini Garden Lodge Öne Çıkan Resim
Kivulini Garden Lodge Dış Mekan
Kivulini Garden Lodge Dış Mekan
Kivulini Garden Lodge Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Kivulini Garden Lodge
Nungwi Beach Zanzibar, Nungwi

Kivulini Garden Lodge konaklamanızda Nungwi merkezinde, Nungwi Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kendwa Plajı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Mnemba Adası ile 21,4 km (13,3 mi) ve Muyuni Plajı ile 24,8 km (15,4 mi) mesafede.

Kivulini Garden Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 5 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x