Faridu Beach House

Zanzibar, Nungwi
Faridu Beach House Öne Çıkan Resim
Faridu Beach House Dış Mekan
Faridu Beach House Dış Mekan
Faridu Beach House Dış Mekan
Faridu Beach House Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Faridu Beach House
Nungwi Beach Zanzibar, Nungwi

Faridu Beach House misafirlere Nungwi bölgesinde, okyanus kıyısında, Nungwi Natural Aquarium ve Nungwi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Mnarani Doğal Akvaryumu ile 1 mi (1,6 km) ve Kendwa Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x