Kimberley Club Boutique Hotel

Kimberley
Kimberley Club Boutique Hotel Genel
Kimberley Club Boutique Hotel Dış Mekan
Kimberley Club Boutique Hotel İç Mekan
Kimberley Club Boutique Hotel İç Mekan
Kimberley Club Boutique Hotel İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Kimberley Club Boutique Hotel
35 Currey Street , Kimberley

Kimberley bölgesindeki Kimberley Club Boutique Hotel konaklamanızda, William Humphreys Art Gallery ve Honoured Dead Memorial ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kimberley Maden Müzesi Köyü ile 1,1 mi (1,7 km) ve Big Hole ile 1,1 mi (1,9 km) mesafede.

Rhodes Grill yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.3 ve 10 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kimberley bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda, Avlu
Room
Standard Oda, Balkon
Room
Family Süit, Balkon
Room
Luxury Süit
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Avlu
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x