Mc Kala Guest House

Kimberley
Mc Kala Guest House Öne Çıkan Resim
Mc Kala Guest House Dış Mekan
Mc Kala Guest House Dış Mekan
Mc Kala Guest House Dış Mekan
Mc Kala Guest House Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Mc Kala Guest House
10 William Gasson St Labram , Kimberley

Kimberley bölgesindeki Mc Kala Guest House misafirlere iş merkezinde, Hoffe Park Stadium ve Honoured Dead Memorial ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon William Humphreys Art Gallery ile 1 mi (1,6 km) ve Kimberley Maden Müzesi Köyü ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 8.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Triple Unit
Room
Luxury Double Unit
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x