Savoy Hotel Kimberley

Kimberley
Savoy Hotel Kimberley Genel
Savoy Hotel Kimberley Genel
Savoy Hotel Kimberley Genel
Savoy Hotel Kimberley Öne Çıkan Resim
Savoy Hotel Kimberley Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Savoy Hotel Kimberley
19 Old De Beers Road , Kimberley

Savoy Hotel Kimberley misafirlere Kimberley merkezinde, Flamingo World ve William Humphreys Art Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kimberley Maden Müzesi Köyü ile 1 mi (1,7 km) ve Big Hole ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Tiffany, Savoy Hotel Kimberley misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

45 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları mevcuttur. Kumar oynayarak eğlenmek istiyorsanız, (ücretli)kumarhane servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x