Khortitsa Palace

Zaporozhye
Khortitsa Palace Genel
Khortitsa Palace Genel
Khortitsa Palace Genel
Khortitsa Palace Genel
Khortitsa Palace Genel
Image More +45 fotoğraf
Khortitsa Palace
71-A Shevchenko Blvd , Zaporozhye

Khortitsa Palace konaklamanızda Zaporozhye merkezinde, Slavutych Arena ile 6 dakika sürüş mesafesinde ve Hortitsa Island ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Zaporizhya Bölgesi Sanat Müzesi ile 5,3 km ve Antik otomobil ve Askeri Teçhizat Müzesi ile 5,8 km mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan River Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 164 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zaporozhye bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2476 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x