Venecia Hotel & SPA

Zaporozhye
Venecia Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Venecia Hotel & SPA Dış Mekan
Venecia Hotel & SPA İç Mekan
Venecia Hotel & SPA İç Mekan
Venecia Hotel & SPA Kahvaltı
Image More +114 fotoğraf
Venecia Hotel & SPA
Nizhnedneprovskaya 1B , Zaporozhye

Venecia Hotel & SPA misafirlere Zaporozhye merkezinde, Khortytsya Kültür Merkezi ve Voznesenovskiy Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Slavutych Arena ile 2,3 mi (3,7 km) ve Zaporizhya Bölgesi Sanat Müzesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x