Intourist Zaporozhie

Zaporozhye
Intourist Zaporozhie Genel
Intourist Zaporozhie Genel
Intourist Zaporozhie Genel
Intourist Zaporozhie Genel
Intourist Zaporozhie Genel
Image More +43 fotoğraf
Intourist Zaporozhie
Sobornyi Ave, 135 , Zaporozhye

Zaporozhye bölgesindeki Intourist Zaporozhie konaklamanızda, Zaporizhya Bölgesi Sanat Müzesi ve Silah Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Voznesenovskiy Parkı ile 2 mi (3,2 km) ve Slavutych Arena ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Four Seasons ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 135 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Gece kulübü ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zaporozhye bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3120 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x