Khlong Dao Sunset Villa

Güney Tayland, Ko Lanta
Khlong Dao Sunset Villa Genel
Khlong Dao Sunset Villa Genel
Khlong Dao Sunset Villa Öne Çıkan Resim
Khlong Dao Sunset Villa İç Mekan
Khlong Dao Sunset Villa Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Khlong Dao Sunset Villa
379 Moo 3, Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Khlong Dao Sunset Villa misafirlere Ko Lanta bölgesinde, deniz kıyısında, Siri Lanta Köprüsü ve Sala Dan İskelesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Klong Dao Plajı ile 2,5 mi (4 km) ve Long Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x