Sincere Guest House & Restaurant

Güney Tayland, Saladan
Sincere Guest House & Restaurant Genel
Sincere Guest House & Restaurant Genel
Sincere Guest House & Restaurant Öne Çıkan Resim
Sincere Guest House & Restaurant Dış Mekan
Sincere Guest House & Restaurant Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Sincere Guest House & Restaurant
150 Moo.1 Saladan Güney Tayland, Saladan

Sincere Guest House & Restaurant misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plaj yakınında, Sala Dan Community Okulu ve Sala Dan İskelesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Klong Dao Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Long Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Sincere Restaurant restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Aircon)
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (Air Con Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x