Khashamongo Guesthouse

Route 62, Cape Winelands
Khashamongo Guesthouse Öne Çıkan Resim
Khashamongo Guesthouse Dış Mekan
Khashamongo Guesthouse Dış Mekan
Khashamongo Guesthouse Dış Mekan
Khashamongo Guesthouse Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Khashamongo Guesthouse
Nerina Avenue 39 Somerset West Route 62, Cape Winelands

Khashamongo Guesthouse misafirlere Cape Town (Somerset West) bölgesinde, Lourensford Wine Estate ve Strand Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Cheetah Outreach ile 2,7 mi (4,4 km) ve Helderberg Doğa Koruma Alanı ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Khashamongo Guesthouse misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 4 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası (AMANZI)
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası (INTABA)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (ILANGA)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (INKWESI)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x