Khalifa Tower Hotel Apartments

Al Jubail
Khalifa Tower Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Khalifa Tower Hotel Apartments Dış Mekan
Khalifa Tower Hotel Apartments Dış Mekan
Khalifa Tower Hotel Apartments Dış Mekan
Khalifa Tower Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Khalifa Tower Hotel Apartments
King Abdulaziz Road Opposite Herfy Restaurant , Al Jubail

Khalifa Tower Hotel Apartments misafirlere Al Jubail bölgesinde, plaj yakınında, Al Jubail Mall Alışveriş Merkezi ve Al Jubail Fish Market 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Star Shopping Center ile 3,6 mi (5,8 km) ve Jubail Corniche ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

56 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, Mutfak
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Oda (Sitting Area)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x