The First Tower Hotel Apartment

Al Jubail
The First Tower Hotel Apartment Öne Çıkan Resim
The First Tower Hotel Apartment Dış Mekan
The First Tower Hotel Apartment Dış Mekan
The First Tower Hotel Apartment Dış Mekan
The First Tower Hotel Apartment İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
The First Tower Hotel Apartment
King Abdulaziz Road Next to Al Jubail Center , Al Jubail

The First Tower Hotel Apartment misafirlere Al Jubail bölgesinde, plaj yakınında, Al Jubail Mall Alışveriş Merkezi ve Al Jubail Fish Market 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Star Shopping Center ile 3,6 mi (5,8 km) ve Jubail Corniche ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor.

77 odada mikrodalga fırın ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Şehir Manzaralı (Sitting Area)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x