Almuhaidb Residence Al Jubail

Al Jubail
Almuhaidb Residence Al Jubail Genel
Almuhaidb Residence Al Jubail Genel
Almuhaidb Residence Al Jubail Genel
Almuhaidb Residence Al Jubail Genel
Almuhaidb Residence Al Jubail Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Almuhaidb Residence Al Jubail
Abu Bakr Al seddik Street , Al Jubail

Almuhaidb Residence Al Jubail misafirlere Al Jubail merkezinde, Al Jubail Mall Alışveriş Merkezi ve Al Jubail Fish Market ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Star Shopping Center ile 2,1 mi (3,4 km) ve Jubail Corniche ile 10,5 mi (16,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Buhar odası ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x