Kerkyra Beach Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Benitses
Kerkyra Beach Apartments Genel
Kerkyra Beach Apartments Genel
Kerkyra Beach Apartments Genel
Kerkyra Beach Apartments Genel
Kerkyra Beach Apartments Genel
Image More +44 fotoğraf
Kerkyra Beach Apartments
Benitses Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Benitses

Kerkyra Beach Apartments misafirlere Korfu bölgesinde, deniz kıyısında, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Korfu Deniz Kabuğu Müzesi ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Korfu İskelesi ile 9,2 mi (14,8 km) ve Glyfada Plajı ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Misafirler apart dairenin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kütüphane, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (for 2)
Apart
Apart Daire (for 3)
Apart
Apart Daire (for 4)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (for 5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x