Corfu Maris Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Benitses
Corfu Maris Hotel Dış Mekan
Corfu Maris Hotel Dış Mekan
Corfu Maris Hotel Dış Mekan
Corfu Maris Hotel Yerinde Yemek
Corfu Maris Hotel Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Corfu Maris Hotel
Benitses Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Benitses

Corfu Maris Hotel misafirlere Korfu bölgesinde, plajda, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Korfu Deniz Kabuğu Müzesi ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Korfu İskelesi ile 9,2 mi (14,9 km) ve Glyfada Plajı ile 11 mi (17,8 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Corfu Maris ideal; otelin denize sıfır aile restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

41 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Family
Family Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Superior
Superior Stüdyo Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x