KC Grande Resort & Spa

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
KC Grande Resort & Spa Genel
KC Grande Resort & Spa Genel
KC Grande Resort & Spa Genel
KC Grande Resort & Spa Genel
KC Grande Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +84 fotoğraf
KC Grande Resort & Spa
1/1 Moo 4, Haad Sai Khao Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

KC Grande Resort & Spa misafirlere Ko Chang merkezinde, White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ve Ko Chang Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Pearl Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Chao Por Koh Chang Tapınağı ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için The Beach Restaurant ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 3 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 208 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 4 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ko Chang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 3929 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Jacuzzi
Jacuzzi Deluxe - Hillside
Pool
Pool View Jacuzzi Deluxe - Hillside
Sea
Sea View Grande Deluxe (Building)
Beachfront
Beachfront Deluxe Villa
Room
Ocean View Jacuzzi Deluxe - Hillside
Room
Pool Access Jacuzzi Deluxe - Hillside
Room
Paradise Beachfront Villa
Room
Garden View Deluxe (Villa)
Room
Deluxe Room
Room
Sea View Grande Suite (Building)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x