The Erawan Koh Chang

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
The Erawan Koh Chang Genel
The Erawan Koh Chang Öne Çıkan Resim
The Erawan Koh Chang Yerinde Yemek
The Erawan Koh Chang Yerinde Yemek
The Erawan Koh Chang Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
The Erawan Koh Chang
88/99 Moo 4, White Sand Beach Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

The Erawan Koh Chang misafirlere Ko Chang bölgesinde, plajda, Ko Chang Ulusal Parkı ve White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pearl Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Chao Por Koh Chang Tapınağı ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman olan restoranı Era Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x