Kathmandu Aagantuk Hotel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Kathmandu Aagantuk Hotel Genel
Kathmandu Aagantuk Hotel Genel
Kathmandu Aagantuk Hotel Genel
Kathmandu Aagantuk Hotel Genel
Kathmandu Aagantuk Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
Kathmandu Aagantuk Hotel
Lekhnath Marg, Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Kathmandu Aagantuk Hotel size Kathmandu merkezinde, Temples of the Elements ile 5 dakika yürüyüş ve Three Goddesses Temples ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 3,1 mi (5 km) ve Boudhanath ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x