Kasbah Le Mirage

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim
Kasbah Le Mirage Genel
Kasbah Le Mirage Genel
Kasbah Le Mirage Dış Mekan
Kasbah Le Mirage Dış Mekan
Kasbah Le Mirage Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Kasbah Le Mirage
Ouahat Sidi Brahim Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim

Kasbah Le Mirage misafirlere Marrakech (Ouahat Sidi Brahim) bölgesinde, Musée Aman pour la Civilsation de l'Eau au Maroc ve Palmeraie Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Otelin Fas mutfağı alanında uzman restoranı Le Mirage misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x