Sol Oasis Marrakech

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim
Sol Oasis Marrakech Genel
Sol Oasis Marrakech Genel
Sol Oasis Marrakech Genel
Sol Oasis Marrakech Genel
Sol Oasis Marrakech Genel
Image More +47 fotoğraf
Sol Oasis Marrakech
Ouahat Sidi Brahim, Douar Ben Rahmoun Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim

Sol Oasis Marrakech misafirlere Marrakech (Ouahat Sidi Brahim) bölgesinde, Musée Aman pour la Civilsation de l'Eau au Maroc ve Palmeraie Palace Golf Sahası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 8,9 mi (14,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Akşam yemeği için Safran Tapas ideal, bu restoranı İspanyol mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 211 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık tenis kortları, açık havuz ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (2+1)
Family
Family Oda (2+2)
Family
Family Oda (3+1)
Xtra
Xtra Family Suite (2+1)
Room
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Family Oda (2+1)
Room
Xtra Family Suite
Room
Xtra Family Suite (2+2)
Room
Oda, Balkon (Sol Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x