Kasbah Aâlma d'Or

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Kasbah Aâlma d'Or Genel
Kasbah Aâlma d'Or Öne Çıkan Resim
Kasbah Aâlma d'Or Dış Mekan
Kasbah Aâlma d'Or Dış Mekan
Kasbah Aâlma d'Or Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Kasbah Aâlma d'Or
15 Route de Ouarzazate Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Kasbah Aâlma d'Or misafirlere kırsal bölgede, Amelkis Golf Club ve Marakeş Royal Golf Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Miaara Jewish Cemetery (Musevi Mezarlığı) ile 12,5 km ve Palmeraie Müzesi ile 12,6 km mesafede.

Kasbah Aâlma d'Or misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve buhar odası mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Küvet
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Küvet
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x