Domaine du Douar

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Domaine du Douar Genel
Domaine du Douar Genel
Domaine du Douar Genel
Domaine du Douar Genel
Domaine du Douar Genel
Image More +110 fotoğraf
Domaine du Douar
Route de Ouarzazate Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Domaine du Douar konaklamanızda, Marakeş Royal Golf Sahası ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 10,3 mi (16,6 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve kapalı tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Executive Süit
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x