Kaloni village apartments

Aegean Sea, Skala Kallonis
Kaloni village apartments Genel
Kaloni village apartments Genel
Kaloni village apartments Genel
Kaloni village apartments Genel
Kaloni village apartments Genel
Image More +61 fotoğraf
Kaloni village apartments
Skala Kallonis, North Aegean Islands Aegean Sea, Skala Kallonis

Bu apart otel misafirlere Lesvos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları yakınında ve Skala Kallonis Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Environmental Information Centre ile 3 mi (4,8 km) ve Iera Moni Limonos ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Akşam yemeği için apart dairenin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x