Kaleb Hotel

Addis Ababa
Kaleb Hotel Genel
Kaleb Hotel Genel
Kaleb Hotel Genel
Kaleb Hotel Genel
Kaleb Hotel Genel
Image More +56 fotoğraf
Kaleb Hotel
Bole Medhanialem Behind Edna Mall Cameroon Street , Addis Ababa

Kaleb Hotel misafirlere Addis Ababa merkezinde, Edna Alışveriş Merkezi ve Medhane Alem Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Selam City Mall ile 0,8 mi (1,2 km) ve Etiyopya Dünya Bankası ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 64 odamız vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Business Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x