Kadolana Eco Village

Güney Sri Lanka Sahili, Balapitiya
Kadolana Eco Village Genel
Kadolana Eco Village Genel
Kadolana Eco Village Genel
Kadolana Eco Village Öne Çıkan Resim
Kadolana Eco Village Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Kadolana Eco Village
Beratuduwa Road Güney Sri Lanka Sahili, Balapitiya

Kadolana Eco Village misafirlere Balapitiya bölgesinde, plaj yakınında ve Ariyapala Maske Müzesi ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bentota Plajı ile 13 mi (20,9 km) ve Unawatuna Plajı ile 29,9 mi (48,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x