Kumu Beach

Güney Sri Lanka Sahili, Balapitiya
Kumu Beach Genel
Kumu Beach Genel
Kumu Beach Genel
Kumu Beach Öne Çıkan Resim
Kumu Beach Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Kumu Beach
670/5 Colombo-Galle Main Road Welagedara Güney Sri Lanka Sahili, Balapitiya

Kumu Beach misafirlere Balapitiya bölgesinde, plajda, Ariyapala Maske Müzesi ve Balapitiya Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) ve Unawatuna Plajı ile 31,6 mi (50,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 10 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Okyanus Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x