Araliya Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Balapitiya
Araliya Villa Öne Çıkan Resim
Araliya Villa İç Mekan
Araliya Villa İç Mekan
Araliya Villa Yerinde Yemek
Araliya Villa Konum Öne Çıkanlar
Image More +9 fotoğraf
Araliya Villa
Mahaladuwa Güney Sri Lanka Sahili, Balapitiya

Balapitiya bölgesindeki Araliya Villa konaklamanızda Ariyapala Maske Müzesi ve Ambalangoda Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bentota Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) ve Balapitiya Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Riverside
Riverside View Room
Room
Garden View Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x