Kadiga Villas Ubud - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Ubud
Kadiga Villas Ubud - CHSE Certified Genel
Kadiga Villas Ubud - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Kadiga Villas Ubud - CHSE Certified Dış Mekan
Kadiga Villas Ubud - CHSE Certified Dış Mekan
Kadiga Villas Ubud - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Kadiga Villas Ubud - CHSE Certified
Jalan Raya Nyuh Kuning Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud (Nyuh Kuning) bölgesindeki Kadiga Villas Ubud - CHSE Certified misafirlere Ubud Maymun Ormanı ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sanur Plajı ile 13,4 mi (21,6 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 1 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x