Villa crEATe LUV PLAY

Lesser Sunda Islands, Ubud
Villa crEATe LUV PLAY Öne Çıkan Resim
Villa crEATe LUV PLAY Dış Mekan
Villa crEATe LUV PLAY Dış Mekan
Villa crEATe LUV PLAY Dış Mekan
Villa crEATe LUV PLAY Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villa crEATe LUV PLAY
Jl. Nyuh Gading, Nyuh Kuning Lesser Sunda Islands, Ubud

Bu apart otel misafirlere Ubud (Nyuh Kuning) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Sanur Plajı ile 14,1 mi (22,6 km) ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x