Alam Shanti Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Alam Shanti Ubud Genel
Alam Shanti Ubud Genel
Alam Shanti Ubud Öne Çıkan Resim
Alam Shanti Ubud Dış Mekan
Alam Shanti Ubud Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Alam Shanti Ubud
Jalan Raya Nyuh Kuning Lesser Sunda Islands, Ubud

Alam Shanti Ubud misafirlere Ubud (Nyuh Kuning) bölgesinde, Agung Rai Sanat Müzesi ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Garden)
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Grand Oda (Deluxe Garden)
Room
Oda, 1 Yatak Odası (Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x