Kaamala Resort Ubud by Ini Vie Hospitality

Ubud
Kaamala Resort Ubud by Ini Vie Hospitality Öne Çıkan Resim
Kaamala Resort Ubud by Ini Vie Hospitality Dış Mekan
Kaamala Resort Ubud by Ini Vie Hospitality Dış Mekan
Kaamala Resort Ubud by Ini Vie Hospitality Dış Mekan
Kaamala Resort Ubud by Ini Vie Hospitality Dış Mekan
Image More +205 fotoğraf
Kaamala Resort Ubud by Ini Vie Hospitality
Jl. Bisma No 888x , Ubud

Kaamala Resort Ubud by Ini Vie Hospitality misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı yakınında ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Sanur Plajı ile 16,6 mi (26,8 km) ve Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Wild Air Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Forest View)
Royal
Royal Two Bedroom Villa with Private Pool
Room
Royal Villa
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Grand Royal 2 Bedroom Private Pool Villa with Ricefield View
Room
Grand Suite with Forest View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x