Artini Bisma Ubud Hotel

Lesser Sunda Islands, Ubud
Artini Bisma Ubud Hotel Öne Çıkan Resim
Artini Bisma Ubud Hotel Dış Mekan
Artini Bisma Ubud Hotel Dış Mekan
Artini Bisma Ubud Hotel Dış Mekan
Artini Bisma Ubud Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Artini Bisma Ubud Hotel
Jalan Bisma Lesser Sunda Islands, Ubud

Artini Bisma Ubud Hotel misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 0,6 mi (1 km) ve Puri Lukisan Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Jepun Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için resort otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x