Ala's Green Lagoon

Lesser Sunda Islands, Ubud
Ala's Green Lagoon Öne Çıkan Resim
Ala's Green Lagoon Dış Mekan
Ala's Green Lagoon Dış Mekan
Ala's Green Lagoon Dış Mekan
Ala's Green Lagoon Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Ala's Green Lagoon
Jalan Bisma Lesser Sunda Islands, Ubud

Ala's Green Lagoon misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 0,6 mi (1 km) ve Puri Lukisan Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 9 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x