JW Marriott Khao Lak Resort Suites

Phang Nga Sahili, Khuekkhak
JW Marriott Khao Lak Resort Suites Genel
JW Marriott Khao Lak Resort Suites Genel
JW Marriott Khao Lak Resort Suites Genel
JW Marriott Khao Lak Resort Suites Genel
JW Marriott Khao Lak Resort Suites Genel
Image More +180 fotoğraf
JW Marriott Khao Lak Resort Suites
41/12 Moo 3, Khuk Khak, Takua Pa Khao Lak Phang Nga Sahili, Khuekkhak

JW Marriott Khao Lak Resort Suites misafirlere Takua Pa (Khuk Khak Plajı) bölgesinde, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında. Bu 5 yıldızlı otel Khuk Khak Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Khaolak Mini Golf ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 6 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Takua Pa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 14004 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Kullanımı
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x