Andamania Beach Resort

Güney Tayland, Khuekkhak
Andamania Beach Resort Genel
Andamania Beach Resort Öne Çıkan Resim
Andamania Beach Resort Dış Mekan
Andamania Beach Resort Kahvaltı
Andamania Beach Resort Oda Manzaraları
Image More +36 fotoğraf
Andamania Beach Resort
63 Moo 3, Tambol Kukkak Güney Tayland, Khuekkhak

Andamania Beach Resort misafirlere Takua Pa (Khuk Khak Plajı) bölgesinde, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında. Bu plaj olan otel Khuk Khak Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Khaolak Mini Golf ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden View Bungalow
Grand
Grand Deluxe Jacuzzi
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Garden View
Room
Deluxe Side Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x