Khao Lak Blue Lagoon Resort

Güney Tayland, Khuekkhak
Khao Lak Blue Lagoon Resort Öne Çıkan Resim
Khao Lak Blue Lagoon Resort Dış Mekan
Khao Lak Blue Lagoon Resort Dış Mekan
Khao Lak Blue Lagoon Resort Dış Mekan
Khao Lak Blue Lagoon Resort Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Khao Lak Blue Lagoon Resort
61/1 Moo 3 T. Khuk Khak Güney Tayland, Khuekkhak

Khao Lak Blue Lagoon Resort misafirlere Takua Pa (Khuk Khak Plajı) bölgesinde, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Khuk Khak Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Khaolak Mini Golf ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Khao Lak Blue Lagoon Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Villa, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x