Apo Hotel

Güney Tayland, Pak Nam
Apo Hotel Genel
Apo Hotel Genel
Apo Hotel Genel
Apo Hotel Genel
Apo Hotel Genel
Image More +26 fotoğraf
Apo Hotel
189 Uttarakit Road Güney Tayland, Pak Nam

Apo Hotel misafirlere Krabi (Krabi Kent Merkezi) bölgesinde, Walking Street (Yürüyüş Yolu) yakınında ve Crab Sculptures of Krabi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 11 mi (17,8 km) ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x