B Ber House

Pak Nam
B Ber House Öne Çıkan Resim
B Ber House Dış Mekan
B Ber House Dış Mekan
B Ber House Dış Mekan
B Ber House Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
B Ber House
181, Uttarakit Road, Paknum, Muang , Pak Nam

B Ber House misafirlere Krabi merkezinde, Crab Sculptures of Krabi ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 11 mi (17,7 km) ve Doğu Railay Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

B Ber House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x