JK Rooms 127 Hotel Parashar Check In

Nagpur
JK Rooms 127 Hotel Parashar Check In Genel
JK Rooms 127 Hotel Parashar Check In Genel
JK Rooms 127 Hotel Parashar Check In Öne Çıkan Resim
JK Rooms 127 Hotel Parashar Check In İç Mekan
JK Rooms 127 Hotel Parashar Check In İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
JK Rooms 127 Hotel Parashar Check In
Opp SBI Main Branch, Near DRM Office Mohan Nagar, PK Salve Rd, Kings Way , Nagpur

Nagpur bölgesindeki JK Rooms 127 Hotel Parashar Check In konaklamanızda, Sri Balaji and Sri Kartikeya Temple ve Kasturchand Park ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Markanda ile 0,5 mi (0,7 km) ve Vidharba Cricket Association Ground (Vidharba Kriket Derneği Sahası) ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 35 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nagpur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 800 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Engellilere Uygun
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Engellilere Uygun
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x